fb-pixel
Online schatting

Hof van Saeys - Dendermonde

Wonen in het hartje van Dendermonde en toch genieten van de rust en het groen van de abdijtuin of van water, door de integratie van de oude waterloop Vaardeken in het openbaar domein van Hof van Saeys. De slimme stadsvernieuwing gaat nog een stapje verder en combineert comfortabel en trendy wonen met duurzaam en ecologisch. Ook aan jouw mobiliteit wordt een ideale oplossing gegeven en tegelijk zal de openbare parking ervoor zorgen dat de Oude Vest verkeersluw wordt. Onze website geeft je enkel een overzicht van de 5 type appartementen. Voor meer info over de nog beschikbare appartementen, oppervlaktes, prijzen,... gelieve ons te contacteren
Bekijk overzicht appartementen
 


Bekijk onze beschikbare appartementen

 • Nieuwbouw app Hof van Saeys - 1 slpk
  appartement
  1 slaapkamer
  opp. 65m²
  € 195.000
  Bekijk details
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - 2 slpk
  appartement
  2 slaapkamers
  opp. 90m²
  € 260.000
  Bekijk details
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - 3 slpk
  appartement
  3 slaapkamers
  opp. 110m²
  € 320.000
  Bekijk details
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - extra groot dakterras
  appartement
  2 slaapkamers
  opp. 90m²
  € 270.000
  Bekijk details
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - gelijkvloers met tuin
  appartement
  2 slaapkamers
  opp. 90m²
  € 320.000
  Bekijk details
Dendermonde
regio1
 
regio1

Wonen in regio Dendermonde: zóveel troeven

Verbinden zit Dendermonde als sinds 1233 in het bloed. Of moeten we zeggen het water? De stad ligt dan ook letterlijk aan de samenvloeiing van de Dender en de Schelde. In de loop der jaren mondde dat uit in een rijke culturele traditie. Wie kent er niet het Ros Beiaard, de reuzenommegang ‘Katuit’ of – recenter dan – Walking Dender en Flanders open, het grootste rugbytornooi? 

 

Net zoals het water, stroomt er ook een sterke dynamiek door de stad. Je bewondert (wereld)erfgoed als het belfort, het Vleeshuismuseum, het Justitiepaleis en het Begijnhof. Op een boogscheut ligt ook  het Heldenplein met de Kerk van Sint-Gillis-binnen. Kortom, alles wat Dendermonde haar unieke karakter geeft, vind je er vlakbij: water, groen, geschiedenis en een bruisende handelskern … Jouw garantie voor het authentieke Dendermonde-gevoel!

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/people/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman