Online schatting Online bieden

Je woning verkopen?

Bij Goeman Vastgoed focussen we op klantentevredenheid. De grootste zijn of het meeste aanbod hebben is niet onze drijfveer. We willen van elk dossier een succesvolle verkoop maken. En dit op een manier waarbij zowel verkoper als koper zich 100% geserviced voelen. Onze klantentevredenheid is de sleutel van ons succes. Hoe we dat doen? Hoe we te werk gaan? Dat lichten we graag toe in een kort gesprek. Uiteraard geven we je meteen ook de tips en advies op maat om het maximum uit de verkoop van jouw eigendom te halen. Mét een realistische maar ambitieuze verkoopprijs.

 

Interesse in een samenwerking, of toch nog wat twijfel? We informeren je graag!

 

Ontdek ons verkoopsproces
Ontdek onze extra troeven
Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie

 

Ontdek ons verkoops­proces

1 Wij komen langs om je eigendom te bekijken

Dit is belangrijk om alle parameters die de waarde van je eigendom bepalen te kennen, je enkele aandachtspunten of tips mee te geven die de waarde of de snelheid van verkoop positief kunnen beïnvloeden en uiteraard omdat we een persoonlijke aanpak voorop stellen. Dit is gratis en vrijblijvend.

2 Een goed opgebouwd dossier is een must.

Ga je met ons kantoor in zee dan bereiden we ‘in no time’ alle administratieve opzoekingen en attesten voor en zorgen we voor een professionele photoshoot van je woning of appartement. Geen onaangename verrassingen of addertjes onder het gras. Uw koper kent meteen alle details zodat we alles onder controle hebben om uw dossier tot een succesvolle verkoop te leiden.

3 Duidelijke afspraken en respect voor privacy.

We maken duidelijke afspraken over de gewenste bezoekdagen en bundelen deze zoveel als kan met respect voor de privacy van elke kandidaat-koper.

Goeman vastgoed

4 Reclame-ervaring die rendeert

Dankzij de jarenlange ervaring in de reclamesector van onze zaakvoerster, weten we perfect hoe uw eigendom de juiste aandacht krijgt en de juiste doelgroep bereikt. Keuze van de juiste online advertentiekanalen en het wekelijks monitoren via google analytics maken het verschil met andere kantoren. Ook bezitten we een uitgebreide database met contacten die, op maat, ons aanbod via mail ontvangen.

5 Onderhandelings­talenten

Succesvol onderhandelen dat vraagt niet alleen de juiste feeling maar ook de nodige ervaring. Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen met een eigen BIV-erkenning. Ze kunnen bouwen op een jarenlange ervaring in vastgoedverkoop en weten hoe ze het best uw belangen verdedigen. Dit doen ze bovendien in nauw overleg met u als eigenaar.

En nog veel extra troeven! Benieuwd wat Goeman nog allemaal doet om van uw verkoop een succes te maken?

Extra troeven bij verkoop van uw eigendom via Goeman Vastgoed:

Professionele fotografie

  • Hoogtefotografie en omgevingsfotografie geven de kandidaat-koper een nog betere kijk op de troeven van je tuin en de ligging van je eigendom.
  •  Virtual tour zodat de kandidaat-koper thuis online nog een extra 3D bezoek kan brengen.

Vastgoedstyling

  • Da’s met zekerheid een extra troef om je eigendom tegen een nog betere prijs te verkopen.
  • Je interieur en terras zien er plots uit als “uit de boekskes”.

Kijkdagen

  • Goed gevulde kijkdagen hebben een heel positief effect op uw verkoopprijs.
  • We bundelen de bezoeken zo efficiënt mogelijk in overleg met u als verkoper en mét respect voor de privacy van elke geïnteresseerde koper. (Elke kandidaat krijgt dus een individueel bezoek)

Online biedingsplatform

  • Tegenwoordig verloopt ‘alles’ online. Zodra je de geselecteerde woning bezocht hebt, krijg je met behulp van je persoonlijke code toegang tot alle info voer het verkochte goed, en kan je online je bod indienen. Deze tool hanteren we uitsluitend wanneer de vastgoedmarkt 'oververhit' is (lees meer vraag dan aanbod) of wanneer een bepaalde woning zeer succesvol en door iedereen gegeerd is.

Graag een afspraak

Graag een afspraak
facebook chat