Online schatting Online bieden

Je woning verkopen?

Bij Goeman Vastgoed focussen we op klantentevredenheid. De grootste zijn of het meeste aanbod hebben is niet onze drijfveer. We willen van elk dossier een succesvolle verkoop maken. En dit op een manier waarbij zowel verkoper als koper zich 100% geserviced voelen. Onze klantentevredenheid is de sleutel van ons succes. Hoe we dat doen? Hoe we te werk gaan? Dat lichten we graag toe in een kort gesprek. Uiteraard geven we je meteen ook de tips en advies op maat om het maximum uit de verkoop van jouw eigendom te halen. Mét een realistische maar ambitieuze verkoopprijs.

 

Interesse in een samenwerking, of toch nog wat twijfel? We informeren je graag!

 

Ontdek ons verkoopsproces
Ontdek onze extra troeven
Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie

 

Extra troeven bij verkoop van uw eigendom via Goeman Vastgoed:

Professionele fotografie

  • Hoogtefotografie en omgevingsfotografie geven de kandidaat-koper een nog betere kijk op de troeven van je tuin en de ligging van je eigendom.
  •  Virtual tour zodat de kandidaat-koper thuis online nog een extra 3D bezoek kan brengen.

Vastgoedstyling

  • Da’s met zekerheid een extra troef om je eigendom tegen een nog betere prijs te verkopen.
  • Je interieur en terras zien er plots uit als “uit de boekskes”.

Kijkdagen

  • Goed gevulde kijkdagen hebben een heel positief effect op uw verkoopprijs.
  • We bundelen de bezoeken zo efficiënt mogelijk in overleg met u als verkoper en mét respect voor de privacy van elke geïnteresseerde koper. (Elke kandidaat krijgt dus een individueel bezoek)

Online biedingsplatform

  • Tegenwoordig verloopt ‘alles’ online. Zodra je de geselecteerde woning bezocht hebt, krijg je met behulp van je persoonlijke code toegang tot alle info voer het verkochte goed, en kan je online je bod indienen. Deze tool hanteren we uitsluitend wanneer de vastgoedmarkt 'oververhit' is (lees meer vraag dan aanbod) of wanneer een bepaalde woning zeer succesvol en door iedereen gegeerd is.

Graag een afspraak

Graag een afspraak
facebook chat