Online schatting

Hof van Saeys - Dendermonde

Meer dan 30% VERKOCHT - 6% btw mogelijk. De nieuwbouwappartementen van Hof van Saeys in het hartje van Dendermonde laten je genieten van rust en groen van de abdijtuin en het water van de oude waterloop Vaardeken. Winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer vind je op wandelafstand.
De slimme stadsvernieuwing gaat nog een stapje verder en combineert comfortabel en trendy wonen met duurzaam en ecologisch. Ook aan jouw mobiliteit wordt een ideale oplossing gegeven met de mogelijkheid tot aankoop van een private parking in de ondergrondse garage en tegelijk zal de openbare parking ervoor zorgen dat de Oude Vest verkeersluw wordt.

Onze website geeft je enkel een overzicht van de 5 type appartementen. Voor meer info over de nog beschikbare appartementen, oppervlaktes, prijzen,... gelieve ons te contacteren 052 52 80 30 - info@hofvansaeys.be - info@goemanvastgoed.be

Hof van Saeys - Dendermonde

Laatste 0 units beschikbaar!
 


Bekijk onze beschikbare appartementen

 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - 2 slpk
  appartement
  -
  -
  Verkocht
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - 3 slpk
  appartement
  -
  -
  Verkocht
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - gelijkvloers met tuin
  appartement
  -
  -
  Verkocht
 • Nieuwbouw app in Hof van Saeys - extra groot dakterras
  appartement
  -
  -
  Verkocht
Dendermonde
regio1
 
regio1

Wonen in regio Dendermonde: zóveel troeven

Verbinden zit Dendermonde als sinds 1233 in het bloed. Of moeten we zeggen het water? De stad ligt dan ook letterlijk aan de samenvloeiing van de Dender en de Schelde. In de loop der jaren mondde dat uit in een rijke culturele traditie. Wie kent er niet het Ros Beiaard, de reuzenommegang ‘Katuit’ of – recenter dan – Walking Dender en Flanders open, het grootste rugbytornooi? 

 

Net zoals het water, stroomt er ook een sterke dynamiek door de stad. Je bewondert (wereld)erfgoed als het belfort, het Vleeshuismuseum, het Justitiepaleis en het Begijnhof. Op een boogscheut ligt ook  het Heldenplein met de Kerk van Sint-Gillis-binnen. Kortom, alles wat Dendermonde haar unieke karakter geeft, vind je er vlakbij: water, groen, geschiedenis en een bruisende handelskern … Jouw garantie voor het authentieke Dendermonde-gevoel!

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat