fb-pixel
Online schatting

m2

2

Nieuwbouwwoning met 3 slpks en zuidgerichte tuin in rustige straat

Deze nieuwbouwwoning werd slechts kort bewoond door de eigenaar en is dus gloednieuw en in perfecte staat. De woning is gelegen in een heel rustige verkeersarme straat en heeft een gezellig en mooi zuidgericht tuintje. Indeling gelijkvloers : inkomhal met toilet, woonkamer met open keuken en garage met berging wasplaats Boven vind je 3 slaapkamers, bergruimte en badkamer met inloopdouche en ligbad. Graag afspraak op onze kijkdag ? stuur je aanvraag naar verhuur@goemanvastgoed.be
Doe een huuraanvraag

Afspraak maken

Financieel

  • Prijs: € 950
  • Onder BTW stelsel: Nee
  • Beschikbaarheid (datum): 31-05-2021

Indeling

  • Slaapkamers: 2

Interesse? Contacteer uw makelaar.

Dendermonde
regio1
 
regio1

Wonen in regio Dendermonde: zóveel troeven

Verbinden zit Dendermonde als sinds 1233 in het bloed. Of moeten we zeggen het water? De stad ligt dan ook letterlijk aan de samenvloeiing van de Dender en de Schelde. In de loop der jaren mondde dat uit in een rijke culturele traditie. Wie kent er niet het Ros Beiaard, de reuzenommegang ‘Katuit’ of – recenter dan – Walking Dender en Flanders open, het grootste rugbytornooi? 

 

Net zoals het water, stroomt er ook een sterke dynamiek door de stad. Je bewondert (wereld)erfgoed als het belfort, het Vleeshuismuseum, het Justitiepaleis en het Begijnhof. Op een boogscheut ligt ook  het Heldenplein met de Kerk van Sint-Gillis-binnen. Kortom, alles wat Dendermonde haar unieke karakter geeft, vind je er vlakbij: water, groen, geschiedenis en een bruisende handelskern … Jouw garantie voor het authentieke Dendermonde-gevoel!