Online schatting Online bieden

Huis in Benimar

170 m2

3

2

Prachtige villa's gelegen in Ciudad Quesada, op slechts 8 kilometer van het strand en op wandelafstand van alle faciliteiten. De woningen liggen op 39 kilometer van het vliegveld van Alicante. De vi...
Prachtige villa's gelegen in Ciudad Quesada, op slechts 8 kilometer van het strand en op wandelafstand van alle faciliteiten. De woningen liggen op 39 kilometer van het vliegveld van Alicante. De villa's beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een terras, een privé zwembad en parkeerplaats. Ook beschikken de woningen over een onderruimte.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 409.900
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 170 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat