Online schatting Online bieden

Appartement in Playa Flamenca

71 m2

2

2

Prijzen vanaf €299 000 Dit bouwproject is gelegen in Playa Flamenca, een van de meest populaire gebieden in Orihuela Costa. Het wooncomplex heeft appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, een t...
Prijzen vanaf €299 000 Dit bouwproject is gelegen in Playa Flamenca, een van de meest populaire gebieden in Orihuela Costa. Het wooncomplex heeft appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, een terras, een gemeenschappelijk zwembad en prachtige groene zones. De appartementen komen volledig gemeubileerd en zijn voorzien van warme en koude airco, ondergrondse parking en opslagruimte. Het moderne wooncomplex waartoe het behoort, bevindt zich in een gebied dat op loopafstand alles heeft wat u nodig heeft: restaurants, tapasbars, supermarkten, sportschool, stranden, lokale markten, enz. Er zijn verschillende golfbanen in dit gebied, zoals Campoamor, Villamartin en Las Colinas Golf. Het is ook goed verbonden met de winkelcentra in La Zenia en Torrevieja en op slechts 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 299.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 71 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat