Online schatting Online bieden

Huis in Ciudad Quesada

277 m2

4

4

Prachtige villa gelegen in Ciudad Quesada op 8 kilometer afstand van het strand en op wandelafstand van alle faciliteiten. Door het ideale mediterrane klimaat is het heerlijk vertoeven in Ciudad Qu...
Prachtige villa gelegen in Ciudad Quesada op 8 kilometer afstand van het strand en op wandelafstand van alle faciliteiten. Door het ideale mediterrane klimaat is het heerlijk vertoeven in Ciudad Quesada. De zon schijnt zo'n 300 dagen per jaar met een gemiddelde temperatuur van 20 graden. Door het mediterrane klimaat komen er zelden extreme warmtes voor van boven de 40 graden en vriest het ook bijna nooit. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruim terras en een privé zwembad. De villa is in een moderne stijl gebouwd. De prijzen beginnen vanaf € 450 000.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 509.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 277 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 4

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat