Online schatting Online bieden

Huis in Pilar de la Horadada

70 m2

2

2

Bungalows te Pilar de la Horadada. 2 slaapkamers vanaf € 206 900 3 slaapkamers vanaf € 235 900 De bungalows beschikken over 2 of 3 badkamers en een gemeenschappelijk zwembad. Ieder plot heeft zijn...
Bungalows te Pilar de la Horadada. 2 slaapkamers vanaf € 206 900 3 slaapkamers vanaf € 235 900 De bungalows beschikken over 2 of 3 badkamers en een gemeenschappelijk zwembad. Ieder plot heeft zijn eigen private parkeerplaats. De residentie is gelegen in het Spaanse stadje Pilar de la Horadada. Alle dagelijkse voorzieningen dichtbij: supermarkten, banken, bars / restaurants, apotheken enz. Tevens dichtbij de witte zandstranden van Torre de la Horadada, U bent er al binnen 10 minuten fietsen. Perfect verbonden met de belangrijkste steden van Alicante, Torrevieja en Orihuela Costa. Bouwjaar: in aanbouw Showhouse beschikbaar.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 206.900
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 70 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat