Online schatting Online bieden

Appartement in Vistabella Golf

97 m2

2

2

Prijzen vanaf €205 000 2 slaapkamer appartementen te Villamartin met solarium en gemeenschappelijk zwembad. Residentie bestaande uit appartementen nabij Vistabella Golf, een residentiële zone op 10...
Prijzen vanaf €205 000 2 slaapkamer appartementen te Villamartin met solarium en gemeenschappelijk zwembad. Residentie bestaande uit appartementen nabij Vistabella Golf, een residentiële zone op 10 minuten rijden van de stranden van Orihuela Costa en in de mooie omgeving van een golfbaan met alle voorzieningen, zoals een commerciële zone en sportgelegenheden van het beste niveau. Zeer goede verbindingen met de belangrijkste steden van het gebied. Op slechts 40 minuten van de Alicante - Elche International Airport en omringd door de mediterrane golfterreinen van Villamartin, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf en Vistabella Golf.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 205.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 97 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat