Online schatting Online bieden

Huis in Altaona

98 m2

2

2

Prijzen vanaf € 220 000 - € 285 000 Deze luxe geschakelde villas zijn gelegen in Altaona Golf and Country Village, een resort met een mooie 18 holes golfbaan waar ontspanning wordt gegarandeerd. De w...
Prijzen vanaf € 220 000 - € 285 000 Deze luxe geschakelde villas zijn gelegen in Altaona Golf and Country Village, een resort met een mooie 18 holes golfbaan waar ontspanning wordt gegarandeerd. De woning heeft een modern en minimalistisch ontwerp, met optimale leefbaarheid en toegankelijkheid. De open keuken is speciaal ontworpen om te genieten van het uitzicht en van uw gezelschap terwijl u kookt. Vanuit de woonkamer zijn de 2 of 3 slaapkamers en de 2 badkamers direct toegankelijk, elke slaapkamer heeft daarom een prachtig uitzicht op de tuin of het omringende landschap. Comfort is een van de pijlers van de moderne en verfijnde uitstraling. Altaona Golf and Country Village: In het hart van Altaona bevindt zich de Parador: een traditioneel plein dat een ontmoetingsplek vormt voor de bewoners. Hier komen tradities en gastronomie samen en hier kun je tevens je dagelijkse boodschappen doen. Altaona is gelegen op slechts tien minuten rijden van het centrum van Murcia en alle charme van deze gezellige stad. Daarnaast ligt het aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft. Slechts 15 minuten van het nieuwe vliegveld van Murcia en 30 minuten van de mooie zand stranden van Mazarrón.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 319.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 98 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat