Online schatting Online bieden

Appartement in Los Alcázares

101 m2

2

2

Nog 1 beschikbaar. Wij zijn verheugd om deze ontwikkeling in San Pedro del Pinatar te introduceren. 23 exclusieve en onafhankelijke villa’s hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers, in totaal 148,75 m² beb...
Nog 1 beschikbaar. Wij zijn verheugd om deze ontwikkeling in San Pedro del Pinatar te introduceren. 23 exclusieve en onafhankelijke villa’s hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers, in totaal 148,75 m² bebouwing plus een 5 x 3 mt. Prive zwembad op een perceel tussen de 227 en 307 m². Huizen met afwerking van topkwaliteit.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 178.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 101 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat