Online schatting Online bieden

Appartement in Pilar de la Horadada

74 m2

2

2

Prijzen vanaf € 149 900 - € 159 900 Prachtige appartementen gelegen in Pilar de la de Horadada op slechts 3,5 kilometer van het strand af en op wandelafstand van alle faciliteiten. De appartementen...
Prijzen vanaf € 149 900 - € 159 900 Prachtige appartementen gelegen in Pilar de la de Horadada op slechts 3,5 kilometer van het strand af en op wandelafstand van alle faciliteiten. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een solarium of een tuin, een ruime woonkamer en een gemeenschappelijk zwembad. Pilar de la Horadada is een prachtige plaats gelegen aan de Costa Blanca Zuid. Door het mediterrane klimaat komen er zelden extreme warmtes voor van boven de 40 graden celcius en ook vriest het bijna nooit.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 204.900
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 74 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat