Online schatting Online bieden

m2

2

2

Appartement in Los Alcázares

Prijzen vanaf € 159 900 Prachtige appartementen gelegen in Los Alcazares met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer, een open keuken, een terras en een gemeenschappelijk zwembad. Los Alcazares is een prachtige plaats aan de Costa Calida vlak aan de zee. De appartementen liggen op wandelafstand van alle faciliteiten. Door het mediterrane klimaat komen er zelden extreme warmtes voor en vriest het ook bijna nooit. Met een gemiddelde temperatuur van zo'n 20 graden celcius per jaar is het hier het hele jaar door heerlijk vertoeven. Bouwjaar: Sleutelklaar
Afspraak maken Print info
 
Appartement in Los Alcázares 1
Appartement in Los Alcázares 2
 

Stedenbouw

Financieel

  • Prijs*: 159.900 EUR
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

facebook chat