Online schatting Online bieden

Appartement in Santiago de la Ribera

73 m2

2

2

Prijzen vanaf € 189 000 - € 260 000 Prachtige bungalows gelegen in San Pedro del Pinatar op slechts 100 meter vanher strand af en op wandelafstand van alle faciliteiten. De appartementen beschikken...
Prijzen vanaf € 189 000 - € 260 000 Prachtige bungalows gelegen in San Pedro del Pinatar op slechts 100 meter vanher strand af en op wandelafstand van alle faciliteiten. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een terras, een solarium, een privé parkeerplaats en een gemeenschappelijk zwembad. San Pedro del Pinatar is een prachtige plaats aan de Costa Calida. Door het mediterrane klimaat vriest het hier zelden en ook komen er bijna nooit extreme warmtes voor van boven de 40 graden celcius. Met een gemiddelde temperatuur van zo'n 20 graden celcius per jaar is het hier heerlijk vertoeven. De bungalows zijn in moderne stijl gebouwd en door de ideale ligging zijn de woningen ook een goede optie als investering. De bungalows zijn beschikbaar vanaf 2022.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 270.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 73 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat