Online schatting Online bieden

Appartement in Villamartín

75 m2

2

2

Prachtige appartementen gelegen in Orihuela, op slechts 4 kilometer van het strand af en op wandelafstand van alle faciliteiten. De woningen liggen op 54 kilometer van het vliegveld van Alicante. De...
Prachtige appartementen gelegen in Orihuela, op slechts 4 kilometer van het strand af en op wandelafstand van alle faciliteiten. De woningen liggen op 54 kilometer van het vliegveld van Alicante. De woningen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad. De woningen zijnen een moderne stijl gebouwd en zijn zuidelijk georiënteerd. Ook zijn de woningen een ideale optie voor een investering.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 259.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 75 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat