Online schatting Online bieden

Huis in Ciudad Quesada

100 m2

3

2

Prachtige villa's gelegen in Ciudad Quesada, op slechts 9 kilometer van het strand. De woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, Amerikaanse keuken, woonkamer, eethoek en privé tuin met...
Prachtige villa's gelegen in Ciudad Quesada, op slechts 9 kilometer van het strand. De woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, Amerikaanse keuken, woonkamer, eethoek en privé tuin met toegang tot het gemeenschappelijke zwembad. Airconditioning, volledig ingerichte badkamers met douche schermen, binnen en buiten verlichting, elektrische rolluiken, anti-kalk systeem, ventilatiesysteem en ingebouwde keuken met afzuigkap zijn inbegrepen in de prijs. Er is de mogelijkheid om een dakterras te bouwen met toegang vanaf het balkon op de eerste verdieping. De woningen zijn binnen 2 maanden beschikbaar.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 240.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 100 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat