Online schatting Online bieden

Appartement in Benidorm

131 m2

3

2

Prachtige appartementen gelegen in Benidorm op slechts 200 meter afstand van het strand. De appartementen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig uitzicht op zee. De appartementen...
Prachtige appartementen gelegen in Benidorm op slechts 200 meter afstand van het strand. De appartementen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig uitzicht op zee. De appartementen beschikken ook over een groot gemeenschappelijk zwembad, parkeerplaatsen en fitnessruimte. De appartementen zijn beschikbaar vanaf 133m2 tot 304m2 en kunnen gepersonaliseerd worden. De opleverdatum van de appartementen is augustus 2022.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 380.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 131 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat