Online schatting Online bieden

Huis in Murcia

75 m2

3

2

Prachtige villa's gelegen in Dolores, op slechts 4,5 kilometer van het strand en 25 kilometer van de stad Cartagena. De woningen zijn gebouwd op een perceel van ongeveer 140m2 en beschikken afhankel...
Prachtige villa's gelegen in Dolores, op slechts 4,5 kilometer van het strand en 25 kilometer van de stad Cartagena. De woningen zijn gebouwd op een perceel van ongeveer 140m2 en beschikken afhankelijk van de woning over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De buiten ruimte beschikt over een terras en een privé zwembad. De woningen zijn binnen 6 maanden beschikbaar.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 249.900
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 75 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat