Online schatting Online bieden

Huis in La Nucía

332 m2

3

2

Een prachtige villa gelegen in La Nucía, op slechts 8 kilometer van het strand en ongeveer 10 kilometer van de stad Benidorm. De villa is gebouwd op een perceel van ongeveer 600m2 en is uniek door de...
Een prachtige villa gelegen in La Nucía, op slechts 8 kilometer van het strand en ongeveer 10 kilometer van de stad Benidorm. De villa is gebouwd op een perceel van ongeveer 600m2 en is uniek door de eigentijdse Ibiza stijl architectuur. De woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige open keuken. De buitenruimte beschikt over een groot terras, een privé zwembad en parkeerplaats. De villa kan worden aangepast naar uw wensen. De woning is beschikbaar binnen 6-8 maanden na het tekenen van het koopcontract.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 589.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 332 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Zaakvoerster - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat